Over Ons

Uw vakantiehuis commercieel verhuren heeft vele voordelen, maar zoals bij het runnen van een bedrijf is het niet zonder risico. Het is daarom belangrijk om de juiste vakantiehuisverzekering af te sluiten. Veel eigenaren van een vakantiehuis kunnen onbewust een beroep doen op een normale woningverzekering of, nog verontrustender, helemaal geen dekking.

Als u uw vakantiehuis commercieel verhuurt aan burgers om korte vakanties op te nemen, moet u ervoor zorgen dat de verzekeraar hiervan op de hoogte is; en dat u niet onder de beperkte dekking valt als het onroerend goed niet wordt verhuurd. Let op een polis die dekking biedt op elk van de volgende belangrijke gebieden:

Aansprakelijkheid van eigenaren van onroerend goed: De eigenaar van het vakantiehuis moet zich ongetwijfeld zorgen maken over de aanzienlijke risico’s van aansprakelijkheid van derden. In deze litigieuze samenleving kan iedereen die een bedrijf heeft, maar al te gemakkelijk aan de verkeerde kant van een schadeclaim terechtkomen die zijn rijkdom ernstig kan schaden.

Er zijn zowel huizen in Eindhoven naar londen.